Lastige mensen in organisaties met groeipijn – Entrepreneurability Vlog #2

De stretch tussen structuur en cultuur. Snel groeiende organisaties hebben vaak last van groeipijn. De beweging die veel organisaties maken is door een stevige governance structuur neer te zetten. Deze gaat ten koste van de bedrijfscultuur. De mensen de cultuur bewaken vanuit de organisatie zijn de zogeheten ‘Voice of the System’. Deze editie bespreken wij waarom deze groep mensen zo belangrijk zijn voor snel groeiende organisaties.

Wil je dit artikel delen?

Share on whatsapp
Share on Whatssapp
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on twitter
Share on Twitter
Share on facebook
Share on Facebook

Producer Worden?

Als onze content jou waarde geeft, dan vragen wij je deze waarde met ons te delen.

Updates ontvangen?

Bel mij!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!