deladdervlog

Hoe je gedrag in organisaties wel kunt veranderen!

Het boek dat ik op dit moment aan het lezen ben is ‘ De Ladder’ van Ben Tiggelaar. Een boek over verandering en dan met name van gedrag. Wat mij aanspreekt is de randvoorwaarde voor succesvolle gedragsverandering is het inrichten van support. In het geval van organisaties praat ik dan vaak over het veranderen van de context. Dit is iets wat je wel kunt beïnvloeden als je gedrag in jouw organisatie wilt veranderen. Deze korte video gaat over verandering, verhuizen en dus context.

Stephan van Rooden
People Developer - 'I get energy from growth, both personally and from my surroundings. By using my ability to learn quickly and think creatively. By always staying close to my own values. And ensuring a healthy body and a healthy mind.'

Comments are closed.