“Als ondernemer ben je ook een beetje uitvinder” in gesprek met Daniël van der Berg (RYSST)

 in deze aflevering spreek ik met ondernemer Daniël van der Berg. Eigenaar van oa RYSST. Rent Your Student Scrum Team. 

Zij doen al bijna 5 jaar  precies wat de naam zegt. Scrum Teams bestaande uit studenten Software Development inzetten voor mooie projecten. Ik spreek met Daniël over het ontstaan en de organische groei van RYSST, zijn drang om continu nieuwe dingen uit te vinden en hoe hij hierin de balans probeert te behouden. 

Aan het einde van het gesprek vraag ik Daniël wie wij absoluut moet uitnodigen voor deze podcast. Weet jij ook een interessant en ondernemend persoon die wij MOETEN spreken. Laat het ons weten via een van onze sociale kanalen.

Over deze podcast:

Over Entrepreneurability

Bel mij!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!