“Voor mijn gevoel heb ik een droombaan” in gesprek met Simone Francooijs (Siemwork)

In deze aflevering spreek ik met ondernemer Simone Francooijs van Siemwork. Zij heeft een jaar geleden besloten om haar eigen bedrijf te starten op het gebied van werkplezier of geluk.

Welke van de twee het nu is en hoe zij haar eigen geluk overbrengt bij haar klanten daarover spreken wij. Ook hebben wij het over de onderschatte waarde van intuïtie, de stiekeme wens om te groeien en hoe een vakantiegevoel kan helpen in de balans te vinden tussen gedrevenheid en de nodige reflectie.

Aan het einde van het gesprek vraag ik Simone wie wij absoluut moet uitnodigen voor deze podcast. Weet jij ook een interessant en ondernemend persoon die wij MOETEN spreken. Laat het ons weten via een van onze sociale kanalen.

Over deze podcast:

Over Entrepreneurability

Bel mij!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!