“Als je geen beslissingen neemt, hoef je ook geen leiderschap te tonen”

In deze aflevering spreek ik weer eens met Susanne, co-founder van Entrepreneurability. We blikken kort terug op ons aflevering 1 over thuiswerken maar al snel gaat dit over in een gesprek over waarde leveren en hoe dit meetbaar is. Ook spreken we over wat er tijdens de laatste Agile Leadership training gebeurde. Een  groep managers dat beseft dat hun mandaat beperkt is en wat er vervolgens ontstond. Tot slot spreken wij over hoarding managers die de grootste moeite hebben om het besluit te nemen met iets te stoppen wat geen waarde meer heeft. Dit staat in schril contrast met de ondernemers die we in eerdere afleveringen  hebben gesproken. Weet jij ook een interessant en ondernemend persoon die wij MOETEN spreken. Laat het ons weten via een van onze sociale kanalen. Over Entrepreneurability

Bel mij!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!