De strategie van de straatmuzikant

Iedereen is al eens in aanraking gekomen met het concept van Value for Value. In een drukke winkelstraat waarin iedereen lekker aan het winkelen is wordt de sfeer van ontspanning versterkt door een mooi muziekstuk dat wordt gespeeld door een straatmuzikant. Dit optreden vindt sowieso plaats, de instrumentenkoffer voor de artiest nodigt uit om de waarde die het optreden je geeft te delen. Je bent niet verplicht om te delen. Maar zolang de opbrengsten opwegen tegen de inspanning van de muzikant zal deze blijven optreden.

Wat zijn strategieën van deze toepassing van het Value for Value model die ook voor andere dienstverleners nuttig kunnen zijn?

Support the show (https://www.entrepreneurability.nl/produceer/)

Bel mij!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!