Gratis komt met een grote prijs – Podcast

Kan je iets aan de prijs doen voor mij? Zit er nog wat korting in? Wat is het minimumtarief dat je vraagt? De onderhandeling over de prijs volgen vaak pas nadat mensen zijn lekker gemaakt van de potentiële waarde. De klant wil zo goedkoop mogelijk tarief (liefst gratis) om een verkeerde inschatting van de waarde te voorkomen. De leverancier een zo hoog mogelijke prijs om kosten en investeringen te dekken. Maar wanneer weet je de feitelijke waarde van je dienst? Wat nou als je de waardebepaling aan de klant over laat tijdens het gebruik van de dienst en deze gewoon beschikbaar stelt? Door het introduceren van een extra keuze op zoek naar maximale waarde.

Links:

Support the show (https://www.entrepreneurability.nl/produceer/)

Bel mij!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!