head-workshop-waardevoller-werken-met-4-generaties

Met vier generaties op de werkvloer - van Babyboomers tot generatie Z - is het onderwerp teamdynamiek actueler dan ooit. Een workshop waarin een team waardevoller leert werken. Om optimaal te presteren, samen aan resultaat te werken en te excelleren.

waarom iets met generaties?

In de komende 5-8 jaar zijn er maar liefst vier verschillende generaties aan het werk. De generatie waar je bijhoort, bepaalt welke kernvoorkeuren je hebt opgedaan.  De Voorkeuren over hoe je het liefste werkt bijvoorbeeld, waar je het liefste werkt en met wie. Die kernvoorkeuren ontstaan in de levenjaren tussen 0-20 jaar. Kijken naar de houding van ieder van de vier generaties is dus stap 1 in deze workshop.

Teams in beweging

Teamdynamiek: hoe loopt je team gesmeerd? Een uitstekend presterend team bezit een oliënd vermogen. Begrijpen vanuit welke positie teamleden komen, vormen voor die olie een basis-ingredient. Samenwerkingsmodellen die rekening houden met verschillende houdingen en toch hetzelfde doel, namelijk: team resultaat, daarover gaat stap 2 in deze workshop.

Leidinggeven aan generaties

Als laatste element in deze workshop gaat het over leiderschap. Dus niet over leidinggeven. Leiden en volgen vormen de motor voor ontwikkeling, voor hernieuwde verwachtingen. Voor iedereen in het team. Dus niet alleen voor de manager. Juist niet. Stap 3 in de workshop gaat over waardevol leiderschap in teams met meerdere generaties. 

Ja, goed idee!

Om deze training te boeken vul je eenvoudig onderstaand formuliertje in. Je ontvangt dan van ons bericht voor een intake.

Deze workshop wordt gegeven door

Stephan van Rooden

 Stephan van Rooden

Stephan van Rooden

trainer & verhalenverteller

Team trainer en agile people developer bij van-rooden.nl en co-founder van Entrepreneurability Ervaren en energieke management- en teamtrainer. Verhalenverteller, inzicht-brenger met nog honderd extra praktijkverhalen.

Susanne van Dijk

Susanne van Dijk

Susanne van Dijk

digital business lead & transformator

Digital business lead bij Growthcoach.nu, global marketing & sales lead bij inMotion VR en co-founder van Entrepreneurability. Van huis uit marketeer en journalist, met een voorliefde voor organisatie-ontwikkeling. 15 jaar ervaring met het bereiken en activeren van mensen.